Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keress, és jönnek a válaszok...

2011.05.19

forrás még egyszer: http://www.storyonline.hu/ezo/keress_valaszok_azonnal/32344/

 

"Csodákra lehetnénk képesek, de lényünk láthatatlan részeivel nem vagyunk tisztában. Miként bővíthetjük metafizikai ismereteinket?

Elérkezik a pillanat, amikor láthatatlan részeid - mint a lelked, az elméd, a gondolataid, érzelmeid, gyógyító energiáid, csakráid, a létezésed mintáit tartalmazó energiatesteid - a hihetetlen fantazmagória kategóriából átminősülnek. Legtöbbünknek ehhez szükséges valamilyen mélypont, hogy a fejünkből, az elképzeléseink, évtizedes beidegződéseink sűrű szövedékéből keressünk valamilyen kivezető utat, egyáltalán észrevegyük: zsákutcába jutottunk."

Való igaz, hogy mélypont nélkül szinte nulla az esélye annak, hogy az ember magába tudjon nézni.

 

"Kapcsolj kereső üzemmódra!

Nem lehet nem észrevenni, hogy metafizikai jelenségek, vagyis az éber emberi tudat számára nem észlelhető és a logikus, illetve a tudományos gondolkodás által lehetetlennek tartott jelenségek közül egyre többről van tudomásunk."

A kollektív tudat is folyamatosan fejlődik, az internet pedig biztosítja a publikálhatóságot a "kis emberek" számára is. Mára szerencsére ez egyszerűbbé vált, mint bármikor valaha volt...

 

"A józan eszed legyen az útitársad

Nélkülözhetetlen lenne életed átalakításához bizonyos mennyiségű metafizikai tudás megszerzése. Adódik is a következő dilemma: Kinek tegyél fel kérdéseket? Kitől tanuljál? Egy biztos, a hivatalosnak nevezett tudomány elutasítja a fizikain túli valóság lehetségességét, a történelmi korokból származó vallási tanítások célja pedig sosem az emberek spirituális felvilágosítása volt.

A modern kormányok viszont már nem fogják megúszni, hogy milliónyi ember ébredjen saját képességeinek tudatára. Ezt a felébredt tömeget nehezen tudják majd a klímaváltozással, háborúkkal, meg az energiaforrások szűkösségével riogatni. A dolgok megteremtéséről előbb-utóbb kiderül, hogy nem a kormányok illetékességi körébe tartoznak, megvan/volt annak az értelme, hogy te tehetetlennek, cselekvésedben másoktól függőnek higgyed magad! Az vagy, akinek hiszed magad.

Bármilyen fura, amint elhatározod, hogy keresed: mi és hogyan működik benned és körülötted, azonnal felbukkan a lehetséges információforrás könyvek, médiumi szövegek vagy saját tudatod felsőbb rétegeiből érkező mondatok formájában. Az intuíciód vezérel majd téged, ha figyelsz rá és bízol benne!

Ha hagyod, lépésről lépésre megmutatja neked, mit kell tenni és mit kell tudni minden helyzetben. Látni fogod: az élet sokkal egyszerűbb, mint ahogyan a legtöbben gondolnánk. A józan eszednek veszed leginkább hasznát, tudni fogod, mi lehetséges és miben kételkedj. Úgy tapasztaltam, hatékonyabb az a spirituális tudás, amit kisebb-nagyobb intenzitással, de a magunk meggyőződéséből szerzünk, rakosgatunk össze, mintha valaki egész életén át követ egy-két mestert vagy vallási tanítást."

Maximálisan egyetértek a fenti mondatokkal!

 

"A fény és a szeretet a legnagyobb kincs

Döntsd el, mi fér bele az idődbe, mennyire hajt a megismerés szenvedélye. Bizonyos mértékig mindnyájan a tagadás szintjén éltünk, ám most kezdünk felébredni ebből a tudattalan állapotból. A tudat utazása végigkíséri egész életünket. Miközben kutatgatod, mi működik és azzal miként tudsz a saját hasznodra lenni, folyamatosan növekszik a rezgésszinted, vagy divatos szóval változik a tudatállapotod. Egyszerűen szólva áthangolódsz, félelmeid és elbizonytalanító érzéseid fokozatosan szétoszlanak, mert kapcsolatod erősödik saját önvalóddal, átérzed összeköttetésed a Világegyetemmel.

Útközben talán lesz részed misztikus élményekben, meghallod majd angyalod útmutatását, aktiválod gyógyító erőidet, a meditációs technikákkal elérhető szintről azonban nem pottyansz vissza a tehetetlenségbe, az anyagiasabb szintre. Akármennyi időt töltesz hiábavalóságokkal, fontosnak tűnő, de számodra teljesen érthetetlen művek olvasásával, felejthető előadások hallgatásával, a fontos az, hogy a tudatod nem áll egy helyben, hanem tágul.

Ha valaki teret enged magában a fénynek, felismeri, hogy a fény és a szeretet olyan szellemi kincs, amely semmi máshoz nem hasonlítható. Mert, amikor mentesek leszünk a félelemtől, az agressziótól és egyéb szerzett, romboló érzésektől, a Szeretet Fénye áramlik belőlünk. A Szeretet Fénye pedig mindent átmelegít bennünk és körülöttünk."

Szép szavak ezek és tényleg megfontolandók. Ez az a témakör amibe értelme van az embernek energiát fektetni. Fejleszt, felemel és maradandó felismeréseket ad a megválaszolhatatlan kérdésekre is.

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.